Merci, Cherie
PLEBISCYT KATJA
W plebiscycie KATJA ocenimy wszystkie konkursowe występy od pierwszej Eurowizji (1956) do Eurowizji w Jerozolimie (1999) włącznie. Sposób głosowania jest taki sam jak w plebiscycie HELENA (obowiązuje obecny eurowizyjny system punktacji: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 12). Głosy wysyłamy z forum poprzez wiadomość prywatną (do prowadzącej plebiscyt: Schamomilka) zatytułowaną następująco: nazwa plebiscytu i aktualnie oceniany rok (np. Katja 1956).
Rankingi edycji:http://www.esc.pun.pl/viewforum.php?id=108
AKTUALIZACJA ZASAD
- Edycja trwa 25-30 dni: 20-25 dni na głosowanie i 5 dni na podsumowanie oraz wyniki lub w wyjątkowych przypadkach czas ten jest skrócony do 15 dni na głosowanie i 3 dni podsumowanie i wyniki (krótsze edycje, opóźnienie związane z poprzednim głosowaniem)
- W każdej edycji będzie zadanie specjalne, które należy wypełnić, aby móc zagłosować. Ranking Polski na Eurowizji oraz ranking Eurowizji 1956 obowiązują niezależnie od zadań specjalnych (dodatkowych).
Zapraszam do dyskusji!
Ostatnio edytowany przez Schamomilka (2019-10-05 18:52:31)
Een Beetje
Bardzo mi się ten rudy pomysł podoba i na pewno będę głosować
Fly on the Wings of Love
Mnie się również podoba pomysł nowego - i oby aktywnego - plebiscytu, a przede wszystkim raduje mnie fakt, że został on nazwany Katja!!! Co do czasu - z jednej strony miesiąc to dobra propozycja, ale z drugiej - w tym tempie plebiscyt będzie trwał kilka lat... Dwa-trzy tygodnie powinny każdemu wystarczyć...?
Apres toi
Oczywiście że wezmę udział! Mi wystarczą 2 tygodnie
Take Me to Your Heaven
Jak najbardziej jestem ZA! A może faktycznie lepiej zacząć od krótszego czasu edycji i w kolejnych, w razie potrzeby wydłużyć czas...? W ten sposób łatwiej będzie trafić w optymalny czas edycji.
Dansevise
Servus Ja jestem zwarty i gotowy do glosowania!
TO MOJA KATJA
Ostatnio edytowany przez Kysio (2017-03-10 15:02:36)
Merci, Cherie
Katja 1956 wystartowała: http://www.esc.pun.pl/viewtopic.php?id=1474
Czas głosowania to 2 tygodnie. Jeśli zagłosuje mniej niż 8 osób, to przedłużymy głosowanie o kolejny tydzień.
Zapraszam go głosowania!