Take Me to Your Heaven
W grze o organizację Eurowizji 2014 są cztery lokalizacje w trzech duńskich miastach. Tym razem mamy duże zróżnicowanie koncepcji i pomysłów na organizację koncertów. Zatem, Herning, Horsens a może jednak Kopenhaga?
więcej: escomedy
Fly on the Wings of Love
Mam cichą nadzieję na mniejszą miejscowość, mniejszą halę i mniejszą scenę, ale takich zdaje się nawet nie ma w propozycjach...
Take Me to Your Heaven
Najmniej miejsca jest chyba w więzieniu... namiot, nawet duży, też ma raczej ograniczone możliwości (albo moja wyobraźnie nie wystarczy na ogarnięcie jego planowanych rozmiarów).
Fly on the Wings of Love
SiM napisał:
Najmniej miejsca jest chyba w więzieniu... namiot, nawet duży, też ma raczej ograniczone możliwości (albo moja wyobraźnie nie wystarczy na ogarnięcie jego planowanych rozmiarów).
Obawiam się, że tego namiotu nie ogarniamy, ale on może ogarnąć nas, całą Europę i dalej - jak się Duńczycy rozpędzą...
Kopenhaga już była. Ja też byłam w Kopenhadze - nic wielkiego.
A-Ba-Ni-Bi
Ja jeszcze nie byłem, a akurat tak się złożyło, że moja przyjaciółka poszła tam na studia i mnie zapraszała do siebie na ten czas eurowizyjny. Chętnie bym pojechał, dlatego trzymam kciuki za Kopenhagę. Może jakieś imprezy okołoeurowizyjne będą za darmo? Orientujecie się może, jak to wygląda?
Take Me to Your Heaven
Znowu nie namiot. ESC 2014 odbędzie się w B&W Hallerne w Kopenhadze. Na terenie dawnej stoczni ma powstać "Eurowizyjna wyspa" dla uczestników i gości. Hasłem edycji będzie "Join us!"
escomedy