Merci, Cherie
PLEBISCYT KATJA
W plebiscycie KATJA ocenimy wszystkie konkursowe wystêpy od pierwszej Eurowizji (1956) do Eurowizji w Jerozolimie (1999) w³±cznie. Sposób g³osowania jest taki sam jak w plebiscycie HELENA (obowi±zuje obecny eurowizyjny system punktacji: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 12). G³osy wysy³amy z forum poprzez wiadomo¶æ prywatn± (do prowadz±cej plebiscyt: Schamomilka) zatytu³owan± nastêpuj±co: nazwa plebiscytu i aktualnie oceniany rok (np. Katja 1956).
Rankingi edycji:http://www.esc.pun.pl/viewforum.php?id=108
AKTUALIZACJA ZASAD
- Edycja trwa 25-30 dni: 20-25 dni na g³osowanie i 5 dni na podsumowanie oraz wyniki lub w wyj±tkowych przypadkach czas ten jest skrócony do 15 dni na g³osowanie i 3 dni podsumowanie i wyniki (krótsze edycje, opó¼nienie zwi±zane z poprzednim g³osowaniem)
- W ka¿dej edycji bêdzie zadanie specjalne, które nale¿y wype³niæ, aby móc zag³osowaæ. Ranking Polski na Eurowizji oraz ranking Eurowizji 1956 obowi±zuj± niezale¿nie od zadañ specjalnych (dodatkowych).
Zapraszam do dyskusji!
Ostatnio edytowany przez Schamomilka (2019-10-05 18:52:31)
Een Beetje
Bardzo mi siê ten rudy pomys³ podoba i na pewno bêdê g³osowaæ
Fly on the Wings of Love
Mnie siê równie¿ podoba pomys³ nowego - i oby aktywnego - plebiscytu, a przede wszystkim raduje mnie fakt, ¿e zosta³ on nazwany Katja!!! Co do czasu - z jednej strony miesi±c to dobra propozycja, ale z drugiej - w tym tempie plebiscyt bêdzie trwa³ kilka lat... Dwa-trzy tygodnie powinny ka¿demu wystarczyæ...?
Apres toi
Oczywi¶cie ¿e wezmê udzia³! Mi wystarcz± 2 tygodnie
Take Me to Your Heaven
Jak najbardziej jestem ZA! A mo¿e faktycznie lepiej zacz±æ od krótszego czasu edycji i w kolejnych, w razie potrzeby wyd³u¿yæ czas...? W ten sposób ³atwiej bêdzie trafiæ w optymalny czas edycji.
Dansevise
Servus Ja jestem zwarty i gotowy do glosowania!
TO MOJA KATJA
Ostatnio edytowany przez Kysio (2017-03-10 15:02:36)
Merci, Cherie
Katja 1956 wystartowa³a: http://www.esc.pun.pl/viewtopic.php?id=1474
Czas g³osowania to 2 tygodnie. Je¶li zag³osuje mniej ni¿ 8 osób, to przed³u¿ymy g³osowanie o kolejny tydzieñ.
Zapraszam go g³osowania!